Άννα Καμαρινού

img

Άννα Καμαρινού

  • Τραγουδίστριες Eίδος τραγουδιού:   Ξένα και ελληνικά
  • Φύλο:   Γυναίκα
  • Χώρα:   Greece
  • Εμπειρία:   Eπαγγελματίας Tραγουδίστρια.
  • Ιστοσελίδα η ( facebook ):   http://annakamarinou.gr/

Video

Βιογραφικό

Η Άννα γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1992 στην Θεσσαλονίκη. Είναι παιδί του Πέτρου και της Όλγας και έχει άλλα πέντε αδέρφια, ένα κορίτσι και τέσσερα αγόρια.

Η Άννα κυνήγησε το όνειρο της από μικρό παιδάκι και σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε να ξεδιπλώνει το ταλέντο της, σε μία ροκ μπάντα του αδερφού της. Οι γονείς της βλέποντας το ταλέντο της, την έγραψαν σε ωδείο προκειμένου να μάθει μουσική.

Σε ηλικία 17 ετών πήγε σε οντισιόν γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, προκειμένου να συμμετάσχει σε ριάλιτι σόου τραγουδιού, όπου manager καλλιτεχνών την ξεχώρισε και της πρότεινε την πρώτη της δουλειά, σε νυχτερινό κέντρο.

Παίρνοντας συνέχεια όλο και περισσότερο χρόνο στα προγράμματα της και ανεβάζοντας συνέχεια με γοργά βήματα τον πήχη στα νυχτερινά κέντρα, σε πόλεις της επαρχίας όπως Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Βέροια και Ρόδο, αλλά και στη θέση της στην μαρκίζα με μεγαλύτερο πέρασμα της αυτό από το νυχτερινό κέντρο Mamounia στη Θεσσαλονίκη, το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο «Μπορώ να περιμένω”, από την δισκογραφική εταιρεία Project Music Label.

Κάπου εκεί είχε έρθει και η ώρα που θα έκανε και το επόμενο μεγάλο βήμα της, ξεκινώντας την συνεργασία της με τον Νίκο Βέρτη στο νυχτερινό κέντρο Όραμα της Θεσσαλονίκης, τον Αύγουστο του 2014. Στο σχήμα επίσης συμμετείχε η Αποστολία Ζώη.

Την σκυτάλη πήρε το Κέντρο Αθηνών στην Αθήνα πάλι με επικεφαλής του σχήματος τους Νίκο Βέρτη και Ελένη Φουρέιρα. Με το κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου τον Μάρτιο του 2015 η Άννα ακολούθησε τον Νίκο Βέρτη στην περιοδεία του σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Καναδά και Αυστραλία πλαισιώνοντας τον καλλιτέχνη σε 13 συναυλίες σε διάστημα ενός μήνα.

Ακολούθησε ένα διάστημα με συνεχείς υποχρεώσεις, εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα της επαρχίας (Ρόδος – Αλεξανδρούπολη), μαθημάτων φωνητικής καθώς και η προετοιμασία στο studio του επόμενου κομματιού της.

Στις 4 Νοεμβρίου του 2016 κυκλοφόρησε το single «Πρώτη Φορά» από την δισκογραφική εταιρία Heaven Music σε στίχους Γ. Τσοπάνη και μουσική Ν. Βέρτη, το οποίο και ξεχώρισε αμέσως κάνοντας σε λίγες μόλις μέρες πάνω από 100.000 views στο YouTube.

Τον ίδιο μήνα ξεκίνησε να εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο ΎΤΟΝ στο κέντρο της Αθήνας, στο πλευρό και πάλι του Ν. Βέρτη, έχοντας καταφέρει και πάλι να κλέψει τις εντυπώσεις κυρίως με την εκπληκτική φωνή της.

Τον Μάιο του 2017 ολοκληρώνει της εμφανίσεις της στο Ύτον και ξεκινάει συζητήσεις για το σχήμα που θα επιλέξει το καλοκαίρι. Ταυτόχρονα ετοιμάζεται να μπει και πάλι στο studio και να ηχογραφήσει ένα τραγούδι έκπληξη αυτή την φορά!!!

Τον Αύγουστο του 2017 θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις την στο πλάι του Ν. Βέρτη στο Όραμα στην Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα μπαίνει και στο studio προκειμένου ηχογραφήσει το νέο της single.

«Κάνε μια τρέλα” θα είναι ο τίτλος του καινούριου της single που θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου του 2017, από την Μίνος ΕΜΙ, σε στίχους Ελένης Γιαννατσούλια και μουσική Μάριου Ψιμόπουλου.

Στις 20 Οκτωβρίου του 2017 θα ξεκινήσει εμφανίσεις στο «Κεντρο Αθηνών” στο πλάι των Νίκου Οικονομόπουλου και Ονιράμα όπου εμφανίζεται μέχρι και σήμερα.

Book Now