Blog

Eqvus Productions

Γραφείο Παραγωγής

www.eqvusproductions.gr

Η εταιρεία Eqvus Productions, δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής διαφημιστικών tv spots, videoclips, web και τηλεοπτικών σήριαλς, ντοκιμαντέρ, κινηματογραφικών ταινιών μικρού μήκους και διαδικτυακών και τηλεοπτικών προγραμμάτων.
Η Eqvus, βασιζόμενη πάντα στην εμπειρία, την αξιοπιστία και την ουσιαστική προσφορά των ιδρυτών και των συνεργατών της, προσφέρει υψηλή ποιότητα και πρωτοποριακές προτάσεις στο χώρο του audiovisual.

Dreamstar

Διοργάνωση Ψυχαγωγικών Εκδηλώσεων

www.dreamstar.gr

Η Dreamstar ειδικεύεται στην κατασκευή θεματικών πάρκων, παιδότοπων, καταστημάτων εστίασης με θεματικό χαρακτήρα και αναλαμβάνει να υλοποιήσει και να λειτουργήσει εκδηλώσεις κάθε τύπου. Μέσα από συνεχείς μελέτες για θεματικούς χώρους αλλά και επιλογή κατάλληλων παιχνιδιών, μπορεί να δημιουργήσει για εσάς ένα ασφαλές περιβάλλον όπου το παιδί μπορεί να εξασφαλίσει μοναδικές εμπειρίες χαράς και δημιουργίας σ’ ένα μοναδικά θεματοποιημένο χώρο.

D-port

Τηλεοπτικές παραγωγές

www.

Constantly Productions

Εταιρεία παραγωγής

www.constantly.gr

Η Constantly Productions είναι μια εταιρία παραγωγής και διαχείρισης πολιτιστικών έργων με έδρα την Αθήνα. Ιδρύθηκε το 2017 με στόχο την εφαρμογή των επιχειρησιακών στρατηγικών στον τομέα της καλλιτεχνικής παραγωγής.

Στην Constantly Productions αναγνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες στον τομέα του πολιτισμού και υλοποιούμε καλλιτεχνικά έργα εντός συγκεκριμένου χρόνου και κόστους, με την ποιότητα που οραματίζονται οι δημιουργοί τους. Στοχεύουμε στην καλλιτεχνική αρτιότητα και την οικονομική αποδοτικότητα, συνδυάζοντας τις γνώσεις μας στο πεδίο της τέχνης και του πολιτισμού με την εξειδίκευση στο χώρο των οικονομικών, του management και του marketing.

Όραμά μας είναι η υλοποίηση μιας μεθόδου πολιτιστικής διαχείρισης ανοιχτής σε νέες προτάσεις και εναλλακτικές συνεργασίες με όσους επιθυμούν να επενδύσουν στην καλλιτεχνική παραγωγή και στη σύγχρονη δημιουργία.

Clayreel

ντοκιμαντέρ κατασκευής, εταιρικά βίντεο, βίντεο οδηγούς και άλλα, με κύρια χρήση στα social media

clayreel.com

Η Clayreel είναι μια ομάδα που δραστηριοποιείται στο χώρο της εικόνας και του ήχου. Παρέχει ολοκληρωμένες οπτικοακουστικές υπηρεσίες όπως ντοκιμαντέρ κατασκευής, εταιρικά βίντεο, βίντεο οδηγούς και άλλα, με κύρια χρήση στα social media.

Η ομάδα μας ειδικεύεται στα ντοκιμαντέρ κατασκευής. Πιστεύουμε πως η ποιότητα ενός προϊόντος σχετίζεται με τη διαδικασία παραγωγής του. Έτσι αναλαμβάνουμε να παρουσιάσουμε βήμα προς βήμα αυτή τη δημιουργική διαδικασία της παραγωγής των προιόντων σας, αναδεικνύοντας μέσα απο αυτήν, τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το προϊόν σας ξεχωριστό.

Οι άνθρωποι της Clayreel και οι συνεργάτες της διαθέτουν ισχυρό καλλιτεχνικό υπόβαθρο με εξειδίκευση στις ψηφιακές τεχνολογίες, εξασφαλίζοντας σας υψηλή ποιότητα και αισθητική.
Η Clayreel  θα  μετατρέψει το μήνυμα σας, σε ταινία που αξίζει να παρακολουθείς ξανά και ξανά.

Brain Game

Brain Game

Escape rooms

www.braingame.gr

Η εταιρεία Brain Game, η οποία διαθέτει δωμάτια απόδρασης βρίσκεται σε ένα διώροφο νεοκλασικό κτίριο του 1920, στη συμβολή των οδών Αγίας Θεοδώρας 12 και Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στα δωμάτια αυτά οι επισκέπτες έχουν 60 λεπτά για να αποδράσουν λύνοντας διαδοχικούς γρίφους που θα τους οδηγήσουν στην επίλυση του μυστηρίου και στην απόδρασή τους. Για την επίλυση των γρίφων χρειάζεται παρατηρητικότητα, ταχύτητα γι’ αυτό η συνεργασία των παιχτών είναι απαραίτητη. Ενδείκνυται εκτός από παρέες και για επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτύξουν το ομαδοσυνεργατικό πνεύμα ανάμεσα στους εργαζόμενούς τους.

Black Orange

Γραφείο Παραγωγής

www.blackorange.gr

Η Black Orange Α.Ε. ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2005 από τον Γιάννη Ιακωβίδη, ο οποίος διαθέτει πολυετή πείρα στον τομέα των οπτικοακουστικών παραγωγών.
Το ανθρώπινο δυναμικό με το οποίο συνεργάζεται, αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες κάθε ειδικότητας Έλληνες, και ξένους με εμπειρία και όραμα!
Μία δυναμική ομάδα με νέες ιδέες και πάθος για το σύγχρονο Κινηματογράφο.
Στόχος της Black Orange A.E είναι το service υψηλών προδιαγραφών για ξένες παραγωγές που γίνονται στην Ελλάδα, καθώς και για ελληνικές Παραγωγές οι οποίες θα μπορούν να ξεπεράσουν τα σύνορα και να αποκτήσουν ένα ευρύ, διεθνές κοινό.

Beton 7

Κέντρο τέχνης και πολιτισμού

www.beton7.com

Το Beton7 είναι Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού. Ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2009 και φιλοδοξεί να αποτελέσει χώρο έλξης για νέες ιδέες και τάσεις στη σύγχρονη τέχνη και τον πολιτισμό και να προβάλλει νέους καλλιτέχνες.
Διαθέτει αίθουσα τέχνης, χώρο παραστάσεων και καφέ, στην περιοχή του Βοτανικού στην Αθήνα και στοχεύει να παρουσιάσει πολιτιστικά γεγονότα και προσωπικότητες από την ελληνική και διεθνή καλλιτεχνική κοινότητα.
Έχει ως στόχο να προωθήσει διεθνείς συνεργασίες, την ανταλλαγή καλλιτεχνών και τη μετάβαση τους στην Ελλάδα, καθώς επίσης και την προβολή νέων Ελλήνων καλλιτεχνών με την ανάπτυξη δράσεων δικτύωσης και συνεργασίας τόσο με καλλιτέχνες και ειδικούς από το χώρο του πολιτισμού όσο και με πολιτιστικούς φορείς και οργανισμούς.

Behold

Εταιρεία παραγωγής

behold.gr

Bad Crowd

Εταιρεία παραγωγής

www.badcrowd.eu

Η Bad Crowd – Κακές Παρέες αποτελεί ένα διεθνές δίκτυο καλλιτεχνών. Τα ιδρυτικά της μέλη Νίκος Μουστάκας και Νάνσυ Κοκολάκη, έχουν στο ενεργητικό τους περισσότερες από 25 ταινίες μεγάλου μήκους, μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ.
Οι πιο πρόσφατες παραγωγές τους -η μεγάλου μήκους ταινία ΚΑΥΣΗ του Στράτου Τζίτζη και το αργεντινό-ελληνικό ντοκιμαντέρ WORKING DANCERS των J.Heimann-K.Bousmpoura- μόλις ξεκίνησαν την διαδρομή τους στα διεθνή φεστιβάλ. Η προηγούμενη ταινία τους I’M NOT HIM του Tayfun Pirselimoglu είναι μια τούρκo-ελληνo-γαλλική συμπαραγωγή, χρηματοδοτούμενη από το Eurimages, που πήρε μέρος σε 42 φεστιβάλ και κέρδισε επτά διεθνή βραβεία, μεταξύ άλλων και καλύτερου σεναρίου στην πρεμιέρα της στο φεστιβάλ της Ρώμης 2013. CHILDREN WITHOUT NIGHTMARES είναι μια διαρκής διαπολιτισμική, κοινωνική και καλλιτεχνική πρωτοβουλία της Bad Crowd που αφορά στα παιδιά που ζουν στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και θα πραγματοποιηθεί σε Ισπανία, Γαλλία, Μάλτα, Ιταλία, Ελλάδα και Τουρκία. Επόμενοι στόχοι τους, οι διεθνής συμπαραγωγές SIDEWAY του Tayfun Pirselimoglu και BROKEN DREAMERS του Selim Gunes.
Στον τομέα του θεάτρου, η παράσταση ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ σε κείμενο και σκηνοθεσία Νίκης Τσέτικα βρίσκεται σε προεργασία.

Asap Athens

Τηλεοπτικές και φωτογραφικές παραγωγές

www.asapathens.gr

Η Asap Athens communication agency LTD είναι full service εταιρία επικοινωνίας με δραστηριότητα στον χώρο των τηλεοπτικών και φωτογραφικών παραγωγών

Artes Liberales

Παραγωγή Κινηματογραφικών Ταινιών

www.artesliber

ARTemis productions

Συνεταιρισμός Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου Τηλεόρασης

www.artemisproductions.gr

 Ο συνεταιρισμός Τεχνικών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης ARTEMIS PRODUCTIONS ιδρύθηκε με σκοπό την παραγωγή, την οργάνωση παραγωγής, το service, κινηματογραφικών ταινιών, διαφημιστικών spot, τηλεοπτικών σήριαλ ή εκπομπών, και παραγωγών στον ευρύτερο οπτικοακουστικό χώρο (events, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες). Διαθέτει όλες τις ειδικότητες από πιστοποιημένους επαγγελματίες του χώρου και συνεργάζεται με RENTAL HOUSES για την ενοικίαση τεχνικού εξοπλισμού στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση. Ο Συνεταιρισμός βασίζεται στην τεχνογνωσία , την υψηλή εξειδίκευση των μελών του και σε τεχνικούς του Κινηματογράφου και της Τηλεόρασης που χρόνια εργάζονται στον οπτικοακουστικό χώρο συμμετέχοντας σε εγχώριες και ξένες παραγωγές. Τον συνεταιρισμό μπορούν να εμπιστευτούν όλοι όσοι ψάχνουν για το καλύτερο καλλιτεχνικό, αισθητικό αποτέλεσμα στο παραγόμενο έργο, στηριζόμενο στην εμπειρία χρόνων, τον επαγγελματισμό, την ειλικρίνεια, τον σεβασμό.

Artecniko Multimedia Solutions

Διαφημιστικές Παραγωγές

www.artecniko.com

Η εταιρία ARTECNIKO παρέχει υπηρεσίες multimedia που καλύπτουν ενα ευρύτατο φάσμα εφαρμογών σε οτι αφορά τη διαφήμιση, το marketing, την προώθηση προιόντων και υπηρεσιών, τις δημόσιες σχέσεις, την επικοινωνιακή πολιτική μιας επιχείρισης, την εκπαίδευση, την ενημέρωση, την υγεία, την ψυχαγωγία, τη μόδα, τον πολιτισμό, τα ταξίδια, το lifestyle, κ.α.

Armani Musical Theater Center

Μαθήματα χορού, υποκριτικής και musical
Παραγωγές musical

armanimusical.com

To Armani Musical Theater είναι ένας μοντέρνος χώρος στο κέντρο της Αθήνας που δημιουργήθηκε το 2006 από τον Αντώνη Armani. Στις άρτια εξοπλισμένες αίθουσες του διδάσκονται μαθήματα τραγουδιού, χορού, υποκριτικής και musical, που συνθέτουν την τεχνική, τις γνώσεις και το ρεπερτόριο που πρέπει να έχει ο σημερινός performer. Η ιδιαιτερότητα του Armani Musical Theater Center είναι ότι δίνει στον ενδιαφερόμενο την δυνατότητα να φτιάξει το πρόγραμμα σπουδών του σύμφωνα με τις ανάγκες του και να το υλοποιήσει με τους δικούς του ρυθμούς. Με βασική επιδίωξη την εξατομικευμένη δουλειά, τα περισσότερα μαθήματα που προσφέρονται είναι ατομικά ή αφορουν μικρές ομάδες.

ANT1

Τηλεοπτικός Σταθμός

www.antenna.gr

Ankofilms

Εταιρεία παραγωγής

www.ankofilms.com

Εταιρεία παραγωγής που δημιουργεί promo και corporate videos κυρίως για το διαδίκτυο.

Amuse

Διοργάνωση Εκδηλώσεων

www.amuse.gr

AMP Filmworks

Κινηματογραφικές παραγωγές

www.filmworks.com.cy

Εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών με έδρα την Κύπρο
Ιδρύθηκε το 2005 από τον Μάριο Πιπερίδη, με στόχο την παραγωγή υψηλής ποιότητας ταινών μυθοπλασίας και ντοκυμαντέρ

Amafilms

Διανομή Ταινιών

www.amafilms.gr

Alfa Productions – Αγιανίδης Κωνσταντίνος

Παραγωγή Οπτικοακουστικών Έργων

www.alfaprod.com

Η Alfa Productions είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής οπτικοακουστικών έργων που ιδρύθηκε το 1994. Ο ρόλος που παίζει η προβολή ιδεών, προϊόντων και υπηρεσιών μέσω των οπτικοακουστικών έργων στη σύγχρονη κοινωνία, γίνεται όλο και μεγαλύτερος.
Σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση δραστηριοποιείται η Alfa Productions που αποτελείται από ένα βασικό πυρήνα 10 ανθρώπων, στους οποίους προστίθενται, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε παραγωγής, διάφοροι συνεργάτες, όλοι δοκιμασμένοι στη δουλειά τους:
Παραγωγοί, Σεναριογράφοι, Σκηνοθέτες, Διευθυντές Φωτογραφίας, Οπερατέρ, Ηχολήπτες, Μακενίστες, Ηλεκτρολόγοι, Στυλίστες, Μακιγιέρ, Ενδυματολόγοι, Σκηνογράφοι, Ηθοποιοί, Παρουσιαστές, Μοντέλα, Κομπάρσοι, Μοντέρ, 3D Animators, Μεταφραστές, Εκφωνητές, συμπληρώνουν το πάζλ της ALFA PRODUCTIONS και δίνουν τη δυνατότητα στην εταιρεία μας, να μετατρέπει μια αρχική ιδέα σε ολοκληρωμένο οπτικοακουστικό έργο.
Με ανοικτό μυαλό και νέες ιδέες, υλοποιούμε οπτικοακουστικές παραγωγές για τις οποίες έχουμε καταθέσει το 100% της δημιουργικότητάς μας, έτσι ώστε η σχέση κόστους / τελικού αποτελέσματος, να είναι κάθε φορά η καλύτερη δυνατή.
Στόχος μας δεν είναι ο ευχαριστημένος, αλλά ο ενθουσιασμένος θεατής.

Akmi Metropolitan College

Σχολή Κινηματογράφου
Εργαστήρι Υποκριτικής

www.mitropolitiko.edu.gr
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το Queen Margaret University (QMU) στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας παραγωγής ταινιών μικρού μήκους του προγράμματος BA in Media Production/Film Directing συνεργάζεται σε σταθερή βάση με το ordino για την εξεύρεση ηθοποιών

Ad Square

Διαφημιστική εταιρεία

www.adsquareltd.com/

H Ad Square δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης τα τελευταία 12 χρόνια τόσο στη BTL όσο και στην ALT επικοινωνία. Αναλαμβάνει για λογαριασμό των πελατών της τη δημιουργία παραγωγών για τηλεοπτικά spot καθώς δημιουργία πρωτότυπων εφαρμογών όπως το Artificial Inteligence V.I.K.I. μέσω της εταιρίας Virtuality Promo (www.virtualitypromo.com).

Action Visual Productions

Οπτικοακουστικές παραγωγές

www.actionvisualproductions.com

Η action visual productions δημιουργήθηκε το 2014 και σκοπός της είναι να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα της παραγωγής τηλεοπτικών, εταιρικών, διαφημιστικών προϊόντων και ειδικότερα την παραγωγή stock footage αρχείων.

Accelere Α.Ε.

Γραφείο Παραγωγής
Ενοικίαση Μηχανημάτων
Post Production

www.accelere.gr

t-shOrt

Παραγωγή Ταινιών Μικρού Μήκους
Καλλιτεχνικές Παραγωγές
Θεατρικές Παραγωγές

[email protected]
www.t-short.gr

Το βιογραφικό της t-shOrt είναι μικρό αλλά πολλά υποσχόμενο σε ότι αφορά στην ταινία μικρού μήκους.

Ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2000 από τον Κυριάκο Χατζημιχαηλίδη και ακόμη επτά μέλη, τα περισσότερα από τα οποία είναι δραστηριοποιημένα στην παραγωγή της ταινίας μικρού μήκους.

Η t-shOrt είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, της οποίας κεντρικός άξονας και βασικός σκοπός είναι η ενασχόληση με θέματα που εύκολα θα χαρακτηρίζονταν “μικρά”, “άγνωστα”, “άσημα”. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι στενά συνδεδεμένη με την πεποίθηση πως ότι άγνωστο και άσημο δεν είναι απαραίτητα ανούσιο και κενό. Αντίθετα στις καρδιές των μελών της εταιρείας κυριαρχεί η θέση πως γύρω μας υπάρχουν εκατοντάδες αξίες που για κάποιο λόγο (αντιεμπορικές συνθήκες) δεν έχουν αντιμετωπιστεί με ιδιαίτερη προσοχή με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην είναι γνωστές στο κοινό αλλά και μεγάλο μέρος του δυναμικού τους να μένει στην αφάνεια και να χάνεται στο πέρασμα του χρόνου. Αυτό ακριβώς είναι και το σημείο του ενδιαφέροντος μας. Να συμβάλουμε με τον τρόπο μας στην διατήρηση και προβολή των αξιόλογων στοιχείων της χώρας μας όπως της “μικρής” κινηματογραφίας της, των “μικρών” θεατρικών και μουσικών δρώμενων αλλά και γενικότερα στην προώθηση των “μικρών” και αδύναμων καλλιτεχνικών στοιχείων της πολιτισμικής ιστορίας μας, έχοντας έτσι σαν αποτέλεσμα την διάσωση και προβολή τους αλλά ταυτόχρονα και για μας ένα αντικείμενο εργασίας που να είναι σημαντικό και αξιόλογο. Για την ζωή του ανθρώπου είναι ότι πολυτιμότερο να ασχολείται με τα ζητήματα που τον ενδιαφέρουν και αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε.

A Priori

Καλλιτεχνικές και Πολιτιστικές Εκδηλώσεις
Θεατρικές Παραγωγές

www.a-priori.gr

“Το 2011 ίδρυσα την εταιρία θεατρικών παραγωγών A PRIORI (Α ΠΡΙΟΡΙ ΑΜΚΕ).Στόχος μου ως σκηνοθέτρια και παραγωγός ήταν και συνεχίζει να είναι η προάσπιση:- της καλαίσθητης και ουσιαστικής θεατρικής δημιουργίας,- της παρουσίασης ενός θεατρικού ρεπερτορίου αποτελούμενο από εμβληματικά έργα (συνήθως όχι θεατρικά) σημαντικών συγγραφέων τα οποία παρουσιάζονται σε πανελλήνια ή -κάποιες φορές- και παγκόσμια πρώτη στο ελληνικό κοινό,- του αλληλοσεβασμού και της ομόνοιας μεταξύ των συντελεστών.Σκοπός, τόσο δικός μου όσο και των αγαπημένων συνεργατών μου και κατ’ επέκταση και της A PRIORI, είναι να έλξουμε στο θέατρο θεατές κάθε ηλικίας και κουλτούρας, όχι μόνο το ήδη θεατρόφιλο κοινό, μυώντας τους στην όμορφη αυτή Τέχνη και κάνοντάς τους να νιώσουν τη μαγεία και τη δύναμη του Θεάτρου.Πίσω από την καλλιτεχνική δημιουργία της A PRIORI, υπάρχει μία έντονη φιλανθρωπική δράση. Αυτό γίνεται με την οικονομική στήριξη οργανισμών (μέσω των εσόδων των παραστάσεών μας) για προσφορά βοήθειας σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.”
Η A PRIORI κάνει παράλληλα τα πρώτα της βήματα στην δημιουργία ταινιών μικρού μήκους.”
Κωνσταντίνα ΝικολαΐδηΘεατρική Σκηνοθέτρια / Παραγωγός
Site A PRIORI
Facebook page A PRIORI
Youtube channel A PRIORI
Κωνσταντίνα Νικολαΐδη

ABL

Διαφημιστική Εταιρεία

www.ablfilms.com

AbFab Productions

Υποτιτλισμός – Μεταγλωττίσεις – Post Production

www.abfab.gr

A3

Διαφημιστική εταιρεία

www.a3thesite.com

4reasons ΕΠΕ

Παραγωγή διαφημιστικών και εταιρικών βίντεο

www.vidneo.gr

Εταιρεία παραγωγής διαφημιστικών και εταιρικών βίντεο

4creations

Υπηρεσίες Post Production
Κατασκευή διαφημιστικού spot για τηλεοπτική ή διαδικτυακή προβολή (youtube)
Κατασκευή εταιρικού video
Κατασκευή ραδιοφωνικού spot

www.4creations.gr

Η εταιρεία 4creations δραστηριοποιείται στον χώρο της οπτικοακουστικής προβολής από το 1999.
Στην 4creations προτείνουμε, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε πολύτιμα διαφημιστικά εργαλεία παρέχοντας στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.
Φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε την εικόνα εκείνη που θα επικοινωνεί με σαφήνεια το επιθυμητό μήνυμα αλλά και θα εντυπώνεται στην μνήμη του target group του κάθε πελάτη μας.

3D Creation of Realities

παραγωγή διαφημιστικών σπότ, μουσικών βίντεο κλιπ,
2D-3D animation, visual effects

www.3dcor.gr

24plus1

Κινηματογραφικές & Τηλεοπτικές Παραγωγές

www.team24plus1.com

Η 24plus1 έχει ως στόχο τη δημιουργία έργων στο χώρο του κινηματογράφου, του βίντεο, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού ευρύτερα, δίνοντας έμφαση στην εναλλακτική ματιά, τη δημιουργική σκέψη και τη φαντασία. Μέσα απο τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας, η 24plus1 παρέχει μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες της ένα σύνολο ποικίλων υπηρεσιών με σεβασμό πάντα στο αυθεντικό και την τεχνική πoιότητα.

Από το 2000 το έργο της 24plus1 περιλαμβάνει ταινίες μικρού μήκους, ντοκυμαντέρ, τηλεοπτικά προγράμματα, εταιρικά διαφημιστικά, μουσικά βίντεο και μαθητικές ταινίες. Έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό αποκτώντας βραβεία και διακρίσεις. Επίσης ανέπτυξε εκπαιδευτικά προγράμματα για τον κινηματογράφο και τη λογοτεχνία στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και δημιούργησε το Διαδικτυακό Εργαστήρι Γραφής & Εικόνας e-EDGE.

Ἕως Art

Διοργάνωση Σεμιναρίων

Ἕως = η πρωινή αυγή που εγείρεται και φέρνει το φως

Η εταιρεία Ἕως-art δημιουργήθηκε το 2012.

Ο χαρακτήρας της εταιρίας είναι μη κερδοσκοπικός και σκοπός της είναι η ελεύθερη έκφραση και η έρευνα σε όλες της μορφές της τέχνης, του πολιτισμού και του κοινωνικού γίγνεσθαι.

Η Ἕως-art έχει σαν στόχο, μέσα από διαφορετικού είδους δράσεις, να λειτουργήσει ως τόπος συνάντησης και ανταλλαγής γνώσεων.
Να προσφέρει το έδαφος σε όλους να μοιραστούν τόσο το όραμα και τις σκέψεις τους, όσο και τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους.

Σε όλες τις δράσεις που διοργανώνει η Ἕως-art, παρέχονται δωρεάν κάποιες θέσεις για ανέργους.

Θεατρική Λύση

Παραγωγή καλλιτεχνικών δρωμένων

[email protected]
www.theatrikilysi.com

Ιδρύσαμε την Θεατρική Λύση το καλοκαίρι του 2015, με σκοπό να στεγάσουμε την σκέψη και το όραμά μας ως προς το θέατρο σχετικά με τις θετικές συμπεριφορές του ανθρώπου, καλοσύνη , δικαιοσύνη, αγάπη , αλλά και να παρέχουμε τον νομικό φορέα εκδίπλωσης μιας παράστασης σε ομάδες και μεμονωμένα πορευόμενους δημιουργούς στην Τέχνη, το Θέατρο, την Μουσική, τα Εικαστικά, τον Χορό, την Συγγραφή. Το ενδιαφέρον μας εστιάζεται επίσης σε καλλιτέχνες που μπορεί να έχουν ολική απώλεια όρασης ή απώλεια ομιλίας ή κάποια άλλη δυσκολία. Επιθυμούμε μέσα στον χρόνο να αποτελέσουμε μια αγκαλιά ή αλλιώς μια ομπρέλα ανοιχτή σε όλη την κοινωνία, σε όποιον και όποια ενδιαφέρεται είτε να δημιουργήσει, είτε να μαθητεύσει σε σεμινάρια, είτε να συνομιλήσει μαζί μας, προκειμένου να προχωρήσουμε πιο μπροστά, με ευρύ το πνεύμα και τον ορίζοντά μας, ευελπιστώντας στην ανθρώπινη καλυτέρευση του εαυτού μας περνώντας από το εγώ στο εμείς, όλοι μαζί σαν σύνολο, με σκέψη, ψυχή και δημιουργία για μια ουσιαστική ανθρώπινη πνευματική και ψυχική κοινότητα και επικοινωνία μέσα από την έκφραση και το συναίσθημα στην πράξη. Η Θεατρική Λύση αναλαμβάνει την εκτέλεση Παραγωγής σε όλα τα είδη των καλλιτεχνικών δρώμενων.

(2020)

Παραστάσεις που έχουν γίνει από τη Θεατρική Λύση:Το πρόβατο 2020
Ισμήνη 2020
Αντίδωρο 2020
Μάσκες 2020
Γράμματα στη Μιλένα 2019
Ζυγίζω μηδέν κιλά 2019
Η πτήση των Λίντμπεργκ 2019
Ο Τρωικός πόλεμος δεν θα γίνει 2019
Ισμήνη 2019
Ράκο 2019
Πρόταση γάμου στην Περσεφόνη 2019
Ο χαμένος 2019
Περσεφόνη 2018
Το οβάλ πρόσωπο
Χοροθέατρο 2018
Ρέκβιεμ για έναν Πολεμιστή 2018
Όμορφες στιγμές 2018
Έγκλημα στο Ντράφι 2018
Χοροθέατρο 2018
Ο τελευταίος χορός 2018
Η συνάντηση 2018
Μητρούτσκα μου 2018
Νεφέλη & Ναλιμάρ 2018
15 για πάντα 2018
Η νύχτα 2017
Το αμάρτημα της μητρός μου 2017
Το λουρί του Σωκράτη 2017
Κύκλωψ 2017
Με τα μάτια κλειστά βλέπω 2017
Το άσμα της Λιογέννητης 2017
Η βασιλοπούλα που δεν ήθελε να παντρευτεί 2017
Η πόρτα 2016
Η πουπουλένια πολιτεία 2016
Θέατρο και εξουσία 2016
Με τα μάτια κλειστά βλέπω 2016
Το καράβι με το φόβο 2016
Χ 2016
Περιπέτεια στη Σκουπιδανία 2016
Κύηση 2016
Ψύχωση 2015
Κομμάτια σπασμένου καθρέφτη 2015

Δραματική Σχολή Αρχή

Δραματική Σχολή
Διοργάνωση Σεμιναρίων

[email protected]
www.arhi.gr

Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης “ΑΡΧΗ”
Xρονολογία ‘Iδρυσης : 1993


Οργανισμός Θεατρικής Κίνησης

Διάρκεια Σπουδών : 3 χρόνια
Περίοδος εισαγωγικών εξετάσεων – εγγραφών : Σεπτέμβριος


Νέλλη Καρρά
Φιλοσοφία
Καθηγητές
Μαθήματα
Νέα
Αίτηση εγγραφής
Θέατρο “Εν Αρχή”