Τι είναι το Internet Casting

Σε ποιους απευθύνεται

Οι σύγχρονες ανάγκες προβολής και επικοινωνίας, έσπρωξε ομαδικά τους νέους κυρίως καλλιτέχνες, στο χώρο του facebook και άλλων συναφών ιστοσελίδων, έχοντας σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εκατοντάδες σχετικές σελίδες και ομάδες, κάνοντας το τοπίο θολό.

Με το Internet Casting δε θα χρειαστεί να ξαναμπείτε σε καμιά άλλη σχετική ιστοσελίδα. Θα φορτώνετε μόνοι σας το βιογραφικό σας, χωρίς να χρειάζεται να τρέχετε σε διάφορα γραφεία. Θα μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να το ενημερώνετε, να αλλάζετε φωτογραφίες, να προσθέτετε video από δουλειές σας ή showreel, να επικοινωνείτε, να ενημερώνεστε στο forum, να κάνετε chat κλπ., γλιτώνοντας έτσι χρόνο, κόπο και χρήμα!

Το Internet Casting, δεν είναι απλά ένας τόπος προβολής καλλιτεχνών, αλλά το ιδανικό εργαλείο αναζήτησης, σύμφωνα με τις γνώσεις, τα προσόντα και τις εμπειρίες του κάθε βιογραφούμενου. Είναι μια τράπεζα πληροφοριών για όλους όσους ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον καλλιτεχνικό χώρο!

Το Internet Casting, απευθύνεται σε όλους τους Καλλιτέχνες. Ηθοποιoί, Χορευτές/Χορογράφοι, Μοντέλα, Παρουσιαστές, Τραγουδιστές, Μουσικοί, DJs, Ανιματέρ, Ακροβάτης, Ταχυδαχτυλουργός, Κλόουν, Performer και όλες γενικά οι καλλιτεχνικές ειδικότητες, και δεκάδες άλλες ειδικότητες που απαρτίζουν την οικογένεια του θεάματος και της τέχνηs.

Γιατί να να κάνω καταχώριση

Στην εποχή της πληροφορικής, μόνον όσοι προσαρμόζονται στους νέους τρόπους επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων μπορούν να επιβιώσουν! Οι εποχές που ένας καλλιτέχνης χτυπούσε πόρτες για να αφήσει κάποιο βιογραφικό του, τείνουν να εκλείψουν. Πλέον οι δουλειές αναρτώνται στο ίντερνετ, τα βιογραφικά καταχωρούνται σε ηλεκτρονική μορφή, η επικοινωνία γίνεται μέσω mail, ή sms. Πολύ σύντομα, όσοι δεν είναι καταχωρημένοι στο ίντερνετ, απλώς ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Δε θα υπάρχουν στο χώρο που κινούνται, που εκφράζονται, που δουλεύουν. Οι μηχανές αναζήτησης δε θα εμφανίζουν το όνομά τους, το βιογραφικό τους, το δείγμα εργασίας τους.

ΚΑΝΕΝΑ άλλο site δεν παρέχει μαζί και ολοκληρωμένα:

ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ (σε καταχωρημένες πληροφορίες και με λέξεις κλειδιά).
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (μέσω mail, inbox, SMS).
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΦΙΛ (απ το ίδιο το μέλος με κωδικό, για να μπορεί να ενημερώνει μόνο του το προφίλ του με τις νέες δουλειές του κλπ.).
ΦΟΡΤΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ (μόνοι σας και οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε).
VIDEO μπορείτε να φορτώσετε video με showreel, ή αποσπάσματα από δουλειές που έχετε συμμετάσχει).
ΔΕΙΓΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (σε αρχεία κειμένου [doc, pdf], ήχου [mp3, wav] ή καταχώρηση συνδέσμου [link]).
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ URL (Για να βγαίνει αμέσως η προσωπική σας ιστοσελίδα).
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (αν το μέλος είναι διαθέσιμο, απασχολημένο και μέχρι πότε).

Επικοινωνία με τα μέλη

Το πιο σημαντικό σε μια καλλιτεχνική κοινότητα, είναι να μπορούν τα μέλη της να επικοινωνούν άμεσα. Όμως ο καλλιτεχνικός χώρος δεν επιτρέπει την ανάρτηση πχ. τηλεφώνων σε κοινή θέα.

Με το Internet Casting, η επικοινωνία είναι εφικτή “οποιαδήποτε στιγμή” και με “απόλυτη ασφάλεια”! Μπορείτε αν είστε κι εσείς μέλος, να επικοινωνείτε με όλα τα μέλη του Internet Casting, μέσω εσωτερικών μηνυμάτων (inbox), και με email, (αν έχουν επιλέξει να εμφανίζεται το email τους).

Η Εγγραφή Και Καταχώρηση Εἶνε Δωρεάν Σε Όσους Έχουν Σχετικές Σπουδές Ή Επαγγελματική Εμπειρία,

Θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε ΟΛΟΥΣ όσους ασχολούνται με τον καλλιτεχνικό χώρο, να έχουν ταυτότητα, να “υπάρχουν” μέσα στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι,